Uw bestellijst Geen producten 0 shopping_cart

Eco2Clean zorgt voor uw hygiëne

Ieder voedingsmiddelenbedrijf heeft te maken met haar eigen, bedrijfsspecifieke problemen op het gebied van hygiëne. Eco2Clean is voor haar klanten voortdurend op zoek naar innovatieve reinigingsmiddelen en toepassingen om de juiste oplossing te vinden. Wij beschikken inmiddels over meer dan 20 jaar expertise en praktische ervaring, ongeacht om welk marktsegment het gaat. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen leveren wij ook advies en ondersteuning op het gebied van hygiëne- en schoonmaakprocessen. De korte lijnen in ons bedrijf stellen ons in staat adequaat in te spelen op actuele trends en ontwikkelingen. Samen met u als klant maken we een keuze uit de middelen, systemen en software tools die nodig zijn om de hygiëne binnen uw bedrijf te optimaliseren en te borgen.

Innovatie: Laquick, desinfectiemiddel zonder naspoelen

Laquick is een innovatief desinfectiemiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide en is daarmee 100% ecologisch. Dit desinfectiemiddel heeft een zeer breed werkingsspectrum tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels; een ultrasnelle inwerktijd (1 tot max. 2 minuten) én langdurige werking. Dit levert u veel tijdwinst tijdens de schoonmaak op en betekent - zeker niet minder belangrijk - een reductie van uw waterverbruik.
Laquick is verkrijgbaar in verschillende varianten: in een ready-to-use vorm (Laquick R2U), in geconcentreerde vorm (Laquick 12,5%) en als gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel (Laquick Pro). Binnenkort is Laquick ook in de vorm van wipes beschikbaar.
Dit unieke product is een veilig alternatief voor desinfectiemiddelen die de CRM-stof ethanol bevatten. En gebruikt u een quat houdend gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel? Met inzet van Laquick Pro heeft u een gelijkwaardig product waarbij naspoelen niet nodig is. Meer weten? In onze webshop staat bij iedere toepassing de product- en veiligheidsinformatie vermeld die u eenvoudig kunt downloaden.

Coronavirus | toenemende vraag desinfectiemiddelen

Zoals u weet, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie officieel verklaard dat het nieuwe Coronavirus wordt geclassificeerd als een ‘wereldwijde noodsituatie’. Zeer recent zijn ook in Nederland meerdere personen besmet met het Coronavirus en de besmettingen zullen in de komende weken en maanden ongetwijfeld toenemen.

Sinds vorige week worden wij overspoeld met aanvragen van klanten en niet-klanten voor de levering van handzeep en desinfectiemiddelen, zoals FoodClean Handendesinfectans en FoodClean DES 50. Wij hebben besloten in eerste instantie niet in te gaan op aanvragen die buiten proportioneel zijn c.q. niet in lijn zijn met een normaal afnamepatroon. Dit zeker in het licht van de te verwachten schaarste die zal optreden. Wij zijn bezig onze voorraad van genoemde producten te verhogen met als doel om onze relaties zo goed als mogelijk te kunnen blijven voorzien van deze producten. Wij zullen dan ook zorgvuldig omgaan met het accepteren van orders voor handzeep, handendesinfectans en DES 50. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot uw vaste contactpersoon.