Uw bestellijst Geen producten 0 shopping_cart

COVID-19 | veilige desinfectiemiddelen

Nu het COVID-19 virus rondwaart, is er een grote vraag naar desinfectiemiddelen. Belangrijk voor u is te weten dat u een veilig desinfectiemiddel inkoopt. Alcoholhoudende desinfectiemiddelen bestaan grotendeels uit ethanol en isopropylalcohol. Door het veelal ontbreken van een alternatief worden desinfectiemiddelen op basis van ethanol nog gedoogd. Ook bij de quathoudende desinfectiemiddelen worden steeds meer kritische kanttekeningen geplaatst. Eco2Clean beschikt over een innovatief desinfectiemiddel dat de ethanol- en quathoudende middelen kan vervangen én inzetbaar is in een Halal/Kosher productieomgeving. Lees meer.


Nieuw: Laquick wipes

Nieuw in ons assortiment zijn de Laquick Wipes, gebruiksklare vochtige reinigings- en desinfectiedoekjes, verkrijgbaar per emmer/150 wipes. Laquick Wipes zijn toegelaten door het CTGB onder nr. 15181 N en kunnen worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op harde oppervlakken, op materialen in de voedingsindustrie en in ruimten waar mensen verblijven. De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het reinigen en desinfecteren van kleine, harde oppervlakken, die voor het behandelen visueel schoon zijn of schoon zijn gemaakt, zoals snijplaten, messen, bandjes, thermometers, tiptoetsen, bedieningspanelen, telefoons, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, keyboards, aanrechtbladen, kastgrepen, messen, tangen en alle andere oppervlakken waar kruisbesmetting kan optreden. Laquick Wipes kunnen worden ingezet op oppervlakken die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor.

Laquick Wipes zijn getest volgens:

  • EN 16615:2015
  • EN 1276:2009
  • EN 1657:2005
  • Bewifood non woven doeken hebben een ISEGA-certificaat (geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie).

De rapporten van de werkzaamheidstesten zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Eco2Clean zorgt voor uw hygiëne

Ieder voedingsmiddelenbedrijf heeft te maken met haar eigen, bedrijfsspecifieke problemen op het gebied van hygiëne. Eco2Clean is voor haar klanten voortdurend op zoek naar innovatieve reinigingsmiddelen en toepassingen om de juiste oplossing te vinden. Wij beschikken inmiddels over meer dan 20 jaar expertise en praktische ervaring, ongeacht om welk marktsegment het gaat. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen leveren wij ook advies en ondersteuning op het gebied van hygiëne- en schoonmaakprocessen. De korte lijnen in ons bedrijf stellen ons in staat adequaat in te spelen op actuele trends en ontwikkelingen. Samen met u als klant maken we een keuze uit de middelen, systemen en software tools die nodig zijn om de hygiëne binnen uw bedrijf te optimaliseren en te borgen. Bezoek onze website voor meer informatie.